Γκαγκάτσης: Το PAOK TV δεν έχει καμία σχέση με το VAR, είναι ανεξάρτητη παραγωγή

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη, τοποθετήθηκε σχετικά με τη χρήση του VAR στην Ελλάδα, δίνοντας απαντήσεις και για το PAOK TV.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέφερε:

«Υπάρχουν εννιά κάμερες στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, που χρησιμοποιούνται από την εταιρία παραγωγής και η εικόνα πηγαίνει προς χρήση του VAR, απευθείας μέσω του συστήματος του OB VAN, είναι στην κρίση και ευχέρεια του διαιτητή ποια κάμερα θα χρησιμοποιήσει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία άμεση έμμεση εμπλοκή στην όλη διαδικασία. Όλα γίνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται και προβλέπονται».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η ABC Production, η εταιρία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανεξάρτητη, είναι μια εταιρία που καλύπτει όλους τους αγώνες του Champions League και του Europa League στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την COSMOTE. Με τη λογική του κ. Καραπαπά ούτε το Open μπορεί να δείξει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ούτε το ΣΚΑΙ του Παναθηναϊκού ούτε το ONE, και στο άμεσο μέλλον ενδεχομένως και η Νova, παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η εξαγορά της από τον κ. Μαρινάκη».

O Μάκης Γκαγκάτσης στην τοποθέτησή του σημείωσε και ότι η Nova στους αγώνες που μεταδίδει «κάνει δική της παραγωγή», εν αντιθέσει με τα ματς του ΠΑΟΚ στο PAOK TV, που συνεργάζεται με ιδιωτική εταιρία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη.

«Ποιο είναι λοιπόν το ύποπτο;», αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εξέφρασε παράλληλα τη δυσφορία για του για το γεγονός ότι μια σύσκεψη για το VAR μετατράπηκε από την πλευρά του Άρη και του Ολυμπιακού σε κουβέντα για το κυριακάτικο παιχνίδι της Τούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα