Φινάλε με πάρτι στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ και τώρα... ο τελικός!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα και εύκολα τον Πλατανιά με 3-0 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα και έστησε το δικό του πάρτι στην κερκίδα, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ που θα γίνει το επόμενο Σάββατο (12/5 - 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Τo

καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK FC Official Store

Με το σύνθημα "νάτοι, νάτοι, οι πρωταθλητές" να ακούγεται από την αρχή μέχρι το τέλος στην Τούμπα, οι φίλοι του Δικεφάλου αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στον υποβιβασμένο Πλατανιά των πολλών προβλημάτων.

Ο Πέλκας άνοιξε το σκορ στο 9΄ , ο Πρίγιοβιτς έκανε το 2-0 στο 15΄ και ο Σέρβος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93΄). Έφτασε έτσι τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα (και 27 συνολικά στη σεζόν), παίρνοντας προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Ο Ανσαριφάρντ έχει 17 τέρματα και ο Ολυμπιακός παίζει αύριο στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσε τη φετινή σεζόν διατηρώντας το απόλυτο νικών εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Κέρδισε όλα τα ματς στην Τούμπα, παρότι τα 10 ήταν κεκλεισμένων των θυρών, δίχως την παρουσία φιλάθλων, ενώ το ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε και το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν ένα με τους ποδοσφαιριστές, που αποθεώθηκαν και πήραν ψυχολογική ώθηση ενόψει τελικού.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοβ (75΄ Λημνιός), Πέλκας (50΄ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Μακ (63΄ Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Ουές, Ντουαλά, Μάλσα, Ζίκο, Εν Σικουλού (68΄ Σινγκ), Κασάλιτσα (84΄ Σαλάντο), Ουντότζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα