Φερέιρα: Μου έχει ζητηθεί από τον ΠΑΟΚ να αναδείξω νέους παίκτες

Ο ΠΑΟΚ "κόλλησε" στο μηδέν με τον Ατρόμητο στο πρώτο φιλικό "τεστ" της προετοιμασίας του, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα και να δηλώνει ευχαριστημένος από την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος: "Οι παίκτες μου δεν είχαν τον απαραίτητο

χρόνο να ξεκουραστούν. Ξεκινάμε με προσδοκίες και φιλοδοξίες όμως. Ήταν ένα φιλικό με ένταση και το εκμεταλλευτήκαμε ως μία ακόμη προπόνηση, για το παιχνίδι που έρχεται".

Για τον σχηματισμό που χρησιμοποιεί: "Δε θα έλεγα ότι είμαι προσκολλημένος σε συστήματα. Αυτός είναι ο καλύτερος σχηματισμός για εμάς, γιατί μπορεί να αναδείξει περισσότερο τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά. Στα τελευταία λεπτά παίξαμε και με 4. Έχουμε αρκετούς παίκτες νέους με όρεξη κι αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Περισσότερο από τα κομμάτια που θέλουμε να βελτιώσουμε, είναι να δούμε τους παίκτες που έχουμε.

Έχουμε ποιοτικούς παίκτες που πήραν για πρώτη φορά την ευκαιρία και έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πολλούς από αυτούς και να τους αξιολογήσουμε. Μου έχει ζητηθεί από την ομάδα, πέρα από το να παίρνουμε νίκες, να αναδείξουμε νέους παίκτες και να είμαστε καλύτεροι και σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε και σε αυτή τη διαδικασία".

Για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και αν θα είναι έτοιμη η ομάδα: "Κάνουμε όλοι μας το καλύτερο δυνατό ο καθένας στο βαθμό που του αναλογεί. Θέλουμε να έχουμε μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική σε αυτόν τον άκρως σημαντικό αγώνα για όλους μας. Πιστεύουμε ότι όταν φτάσει η στιγμή, θα έχουμε την ομάδα που πρέπει. Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία και να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα που δείχνουν οι νεαροί μας παίκτες. Είναι εδώ για να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να αποτελέσουν κομμάτι του συλλόγου".

Keywords
Τυχαία Θέματα