"Κόλλησε" στο μηδέν ο ΠΑΟΚ στο πρώτη φιλικό- "Λευκή" ισοπαλία με Ατρόμητο

Ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Στο ματς δεν υπήρχαν αρκετές αξιόλογες φάσεις, με σημαντικότερη στιγμή το χαμένο πέναλτι του Δικεφάλου του Βορρά στο φινάλε. Στο

Στο 89ο λεπτό ο Σφιντέρσκι εκτέλεσε από την άσπρη βούλα και ο Θεοδωράκης απέκρουσε. Ο Πολωνός είχε δεύτερη ευκαιρία στο ριμπάουντ, αλλά και

πάλι ο γκολκίπερ του Ατρομήτου διατήρησε ανέπαφη την εστία του με νέα επέμβαση.

Οι δύο ομάδες, που αγωνίστηκαν με τον ίδιο σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα, δεν κατάφεραν να δημιουργήσαν αρκετές αξιοσημείωτες φάσεις επιθετικά, ενώ δεν απειλήθηκαν στον αμυντικό τομέα έχοντας σταθερή απόδοση.

Οι δύο προπονητές, ο Κάναντι που επέστρεψε στους Περιστεριώτες και ο Αμπέλ Φερέιρα από πλευράς ασπρόμαυρων, χρησιμοποίησαν πολλούς παίκτες και δοκίμασαν πράγματα στον τακτικό τομέα, αντιμετωπίζοντας την αναμέτρηση ως μία... δυνατή προπόνηση για να βγάλουν ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε άλλο στάδιο προετοιμασίας σε σχέση με τον Ατρόμητο φάνηκε σε πολλά σημεία του αγώνα, ακόμη και στα κοντρόλ των παικτών του Φερέιρα, με τους Θεσσαλονικείς να μην βρίσκονται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο, όντας αρκετά επιβαρυμένοι.

Κάτι που περίμεναν στον Δικέφαλο, με βάση και το επίπεδο των προπονήσεων και τον προγραμματισμό που υπάρχει, με φόντο το ευρωπαϊκό παιχνίδι στα προκριματικά του Champions League. Έστω κι έτσι, ο ΠΑΟΚ είδε τον Κάρολ Σφιντέρσκι να χάνει σπουδαία ευκαιρία σε τετ α τετ και να εκτελεί άσχημα ένα ακόμη πέναλτι, με τον Θεοδωράκη να του λέει διπλό "όχι", εμφανίζοντας πάντως τα γνωστά προβλήματα μεσοεπιθετικά.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιακουμάκης, Γκάλο, Σόλομον, Ραμπέλο, Μανούσος.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μιχάι, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά και Άκπομ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Τσαούσης, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας και Σβιντέρσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα