Έτοιμη να διεκδικήσει τη δημαρχία στο Δ. Θεσσαλονίκης η Ρία Καλφακάκου

Την ετοιμότητα της για να ριχτεί στη "μάχη" για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, στις δημοτικές εκλογές του 2019, εξέφρασε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανοιχτή Πόλη", Ρία Καλφακάκου.

Η κ. Καλφακάκου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM" και την Αναστασία Καρυπίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις

του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ότι δεν διεκδικεί υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Πάντα έλεγε ο κ. Μπουτάρης πως είναι σοσιαλδημοκράτης και κεντρώος. Νομίζω ότι κανείς δεν του πρότεινε κάποια συγκεκριμένη συνεργασία, ούτε αυτός πρότεινε σε κανέναν. Είναι δική του απόφαση το τι θα κάνει" είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές, η κ. Καλφακάκου υπογράμμισε πως έχει "μεγάλη επιθυμία" να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης, ενώ άφησε αιχμές για τον τρόπο που αντιπολιτεύεται η παράταξη των "Εντάξει", με επικεφαλής τον Σταύρο Καλαφάτη.

"Είμαι παρούσα και ασχολούμαι με όλα τα προβλήματα της πόλης. Μπορεί να με κρίνει κάποιος γι' αυτά που λέω, όμως δεν υπάρχει θέμα που δεν το έχω μελετήσει σε βάθος. Και δεν λέω μόνο συνθήματα, όπως κάνει συχνά η μείζονα αντιπολίτευση του κ. Καλαφάτη. Άρα σημαίνει ότι έχω μια μεγάλη επιθυμία και δυνατότητα να ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα με σοβαρότητα, συνέπεια και χωρίς λαϊκισμούς. Συνεπώς πιστεύω ότι η παράταξή μας και εγώ προσωπικά θα μετάσχουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές" είπε η επικεφαλής της "Ανοιχτής Πόλης".

Keywords
Τυχαία Θέματα