Βάνα Μπάρμπα: Στα @@@ μου εάν μου έκανε μήνυση η Φιλίνη (VIDEO)

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» επικοινώνησε με την Βάνα Μπάρμπα και την ενημέρωσε ότι η Ελένη Φιλίνη της έχει κάνει μήνυση.

Η Βάνα Μπάρμπα φανερά εκνευρισμένη, απάντησε: ««Εμένα με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα. Χλευάζοντας τον εαυτό μου σαν σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Αν κάποιος δεν το δέχεται ας πάει στα δικαστήρια. Είπα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Στα

αρ@@δ@α μου αν μου έχει κάνει μήνυση. Δε με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα για την κοπέλα. Της έχω ζητήσει συγγνώμη, της έχω αφήσει μήνυμα. Είναι παρεξήγηση».

Ολα ξεκίνησαν με το βίντεο που έκανε για το Dot η Βάνα Μπάρμπα.

Σε αυτό, η Βάνα Μπάρμπα, κάνοντας μάλλον humor, επικαλέστηκε ατυχώς τη σύναδελφό της. «Ποιο είναι το όνομά σας;» ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Βάνα απάντησε «Ελένη Φιλίνη». Σε ερώτηση για την ηλικία της, η ηθοποιός αποκρίθηκε: «Τώρα κοντεύω τα 63». Και πρόσθεσε: «Εχω κάνει δυο-τρεις πλαστικές! Οχι botox, ποτέ! Μόνο πλαστικές».

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συνέχισε ρωτώντας τη με τι ασχολείται. «Ημουν παλιά σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ» είπε. «Τι κάνετε δηλαδή ακριβώς;» επέμεινε ο παρουσιαστής, με τη Βάνα Μπάρμπα να απαντάει: «Ε, ό,τι κάνουν οι πορνοστάρ! Εκδίδουν τον εαυτό τους, τι άλλο;». Στην επόμενη ερώτηση «Ποιο είναι το χειρότερο σχόλιο που σας έχουν κάνει;» η απάντηση ήταν εξίσου ειρωνική: «Οτι είμαι πολύ καλός άνθρωπος». Ενώ στο αντίστροφο ερώτημα η ηθοποιός είπε: «Το καλύτερο σχόλιο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι σκύλα».

Η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε συγγνώμη από την ηθοποιό, ωστόσο η Ελένη Φιλίνη κινήθηκε νομικά εναντίον της συναδέλφου της, αλλά και των συντελεστών της εκπομπής.

Δείτε το video με την απάντηση της Βάνας Μπάρμπα:

Keywords
Τυχαία Θέματα