Εργασίες συντήρησης στον επαρχιακό δρόμο Θεσσαλονίκης-Σταυρού-Ολυμπιάδος και στη Ν. Απολλωνία

Εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες στην 25 η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Σταυρού-Ολυμπιάδας και στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Πιο

αναλυτικά, στην 25 η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Σταυρού-Ολυμπιάδας θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφής τάφρου για τοποθέτηση σωλήνων καλωδίου οδικού ηλεκτροφωτισμού, τοποθέτηση νέων ιστών και τοποθέτηση φωτιστικών επί της επαρχιακής οδού 25, στο Σταυρό.

Στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης υπογείου καλωδίου οδικού ηλεκτροφωτισμού και συντήρηση δικτύου οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της παλαιάς Εθνική Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στον οικισμό Ν. Απολλωνίας.

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, κατά τις ώρες 8.30-18.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα