Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Μακ για ΠΑΟΚ - "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Μακ, Γιουράι Βεγκλος, με δηλώσεις του στη Σλοβακία μίλησε για τα τελευταία βήματα της οριστικοποίησης του «γάμου» μεταξύ του πελάτη του και του ΠΑΟΚ.

«Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως είμαι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη Ζενίτ αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μακ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα λύση

για τον ποδοσφαιριστή. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, καθώς είμαι σε αναμονή για συνάντηση με τους εκπροσώπους της ρωσικής ομάδας. Μετά από αυτό το ραντεβού θα ξέρω περισσότερα.

«Φυσικά ο Ρόμπο θέλει να παίζει κανονικά στην ομάδα που είναι και η κατάσταση στη Ζενίτ αναμένεται να γίνει ακόμα πιο μπερδεμένη με την επιστροφή των παικτών που λογίζονται ως ξένοι, καθώς υπάρχει σχετικός περιορισμός στο ρωσικό πρωτάθλημα (σ.σ. αναφέρεται στους Ρώσους παίκτες που πρέπει να ξεκινούν βάσει περιορισμού της λίγκας αναγκαστικά στην ενδεκάδα). Αναζητούμε μία λύση για το μέλλον του Μακ. Φυσικά ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και θέλει πολύ σύντομα να τον καλωσορίσει στην ομάδα του και πάλι. Όλα θα ξεκαθαρίσουν ακόμα πιο επίσημα στο τελικό ραντεβού που θα έχουμε με την πλευρά της Ζενίτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα