Με αυτό το Gadget το αυτοκίνητο σας δεν θα «βράσει» ποτέ ξανά (Video)

ΥΓΕΙΑ

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητο δεινοπαθεί όταν το παρκάρετε στον ήλιο. Ο ηλεκτρικός ανεμιστήρας αυτοκινήτου είναι η τέλεια οικονομική λύση που θα προστατεύσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από τις βλάβες που του προκαλούν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Τώρα το καλοκαίρι είναι

πραγματικό μαρτύριο να μπαίνετε μέσα στο αμάξι που έχετε αφήσει στον ήλιο. Η ζέστη είναι αφόρητη και μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και αδιαθεσία σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Πολλές φορές, μάλιστα, η θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου υπερβαίνει τους 55 βαθμούς.

Πρόκειται για έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα αυτοκινήτου που τοποθετείται στο τζάμι και βγάζει προς τα έξω τον ζεστό αέρα κατά τους θερινούς μήνες.

Το εκπληκτικό είναι ότι το Autocool κοστίζει γύρω στα 12 ευρώ και δεν χρειάζεται μπαταρίες αφού λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.

Με τον συγκεκριμένο ανεμιστήρα μειώνεται η ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο κατά 40% κι έτσι ακόμα και αν αφήσετε το αυτοκίνητο σας κάτω από τον καυτό ήλιο η εσωτερική του θερμοκρασία θα παραμείνει σε ανεκτά επίπεδα.

Πηγή: spirossoulis.com

gadgetαυτοκίνητοζέστητζαμίαέραςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα