Αστυνομικός υιοθέτησε το 8χρονο κακοποιημένο αγοράκι που είχε σώσει

ΚΟΣΜΟΣ

Ο αστυνομικός Τζόντι Τόμσον δεν κατάφερε να μείνει ασυγκίνητος από το δράμα που περνούσε ένα 8χρονο αγοράκι στα χέρια της οικογένειας του.

Το 2015, έλαβε κλήση να πάει σε ένα σπίτι όπου οι γείτονες κατήγγειλαν ότι οι γονείς βασάνιζαν το παιδί τους και εκείνο ούρλιαζε από τους πόνους.

Αυτό που αντίκρισε ο αστυνομικός στο σπίτι μιας οικογένειας στην Οκλαχόμα ήταν πέραν κάθε φαντασίας.

Το 8χρονο αγοράκι ήταν αποστεωμένο, είχε μελανιές

από δέσιμο ζώνης στους καρπούς του, το κεφαλάκι του ήταν γεμάτο καρούμπαλα και οι γονείς το είχαν βάλει μέσα σε έναν κουβά με παγωμένο νερό.

«Δεν υπήρχε σημείο στο κορμάκι του Τζον που να μην ήταν χτυπημένο» θυμάται ο Τόμσον.

Ο αστυνομικός πήρε αμέσως το παιδάκι από τους γονείς-τέρατα, το τύλιξε με μια κουβέρτα και το μετέφερε σε κέντρο υποστήριξης κακοποιημένων παιδιών. Το παιδί εισήχθη στην Εντατική και ο αστυνομικός παρέμεινε έξω από τον θάλαμο όλο το βράδυ, για να δει αν θα καταφέρει να επιβιώσει.

Ο Τόμσον, έχοντας ήδη τρία βιολογικά παιδιά με τη σύζυγό του, αρχικά θέλησε να φιλοξενήσει το παιδί μέχρι να βρεθεί οικογένεια να το υιοθετήσει.

Τελικά όμως, οι δυο τους είχαν δεθεί τόσο πολύ, που του στάθηκε αδύνατον να αποχωριστεί τον μικρούλη, ο οποίος πλέον έχαιρε άκρας υγείας.

Με τη σύμφωνη γνώμη της γυναίκας του και των παιδιών του, ο Τζον αλλά και η μικρή αδελφούλα του υιοθετήθηκαν από την οικογένεια Τόμσον και από τότε είναι όλοι μια υπέροχη, επταμελής οικογένεια.

Ο μικρός Τζον είναι πλέον 10 χρονών, είναι ο καλύτερος μαθητής στην τάξη του, έχει αποκτήσει φυσιολογικό βάρος και είναι χαρούμενος στην αγκαλιά της νέας του οικογένειας.

κακοποιημένο αγόριαστυνομικόςυιοθεσίαΟκλαχόμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα