Δουλειά στο γυμναστήριο για τους παίκτες του Άρη (ΦΩΤΟ)

Ασκήσεις στο γυμναστήριο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Απόστολου Τερζή, με τον Χουλιάν Κουέστα να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

Ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό από την ARIS F.C. Boutique (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 10:00-18:00) και την Κυριακή από τις 10:00 και από τις 15:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/ ).

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5
20 ευρώ στη Θύρα 2
25 ευρώ στη Θύρα 9
35 ευρώ στη Θύρα 7
100 ευρώ στα VIP
150 ευρώ στα VVIP
* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της ΠΑΕ Άρης:

Keywords
Τυχαία Θέματα