"Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια, αλλά μιλούσε μόνο ελληνικά και δεν συνεννοήθηκε με τον Ελβετό διαιτητή"

Ο Ελβετός αρχιδιαιτητής, Ντάνιελ Βερμέλινγκερ μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, τα οποία έμαθε από την παρουσία του Στέφαν Κλόσνερ στην αναμέτρηση.

Όπως είναι γνωστό, στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος διαμαρτυρήθηκαν στον Ελβετό

διαιτητή Στέφαν Κλόσνερ για τα φάουλ που σφύριζε υπέρ του ΠΑΟΚ. Το περιστατικό αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, όπως και το ότι μετά το τέλος του ματς οι άνθρωποι της Ένωσης απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους.

Μιλώντας στην ελβετική εφημερίδα Blick, ο Ελβετός αρχιδιαιτητής Ντάνιελ Βερμέλινγκερ αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ (τα οποία προφανώς και έμαθε από τον Κλόσνερ), τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στην Ελλάδα επικρατούν άλλα ήθη και έθιμα στο ποδόσφαιρο.

«Είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια του Κλόσνερ για να συζητήσει δύο-τρεις φάσεις μαζί του. Αλλά από τη στιγμή που μιλούσε μόνο ελληνικά, ήταν μια γρήγορη επίσκεψη. Δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Το γεγονός αυτό στο ημίχρονο δεν συνηθίζεται, αλλά πως να το πεις κομψά: Άλλες χώρες, άλλα ήθη και έθιμα», ανέφερε ο Βερμέλινγκερ.

Ο Ελβετός αρχιδιαιτητής πρόσθεσε στην Blick ότι ο Κλόσνερ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και δεν μίλησε σε κανέναν, ενώ υπογράμμισε πως δεν γνωρίζει τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα καθώς το συνέταξε ο τέταρτος διαιτητής (σ.σ.: ήταν ο Ευάγγελος Μανούχος) στα ελληνικά.

«Ο Στέφαν ακολούθησε τις οδηγίες και δεν μίλησε σε κανέναν άνθρωπο των ομάδων ούτε στους Έλληνες δημοσιογράφους. Δεν ξέρουμε τι υπάρχει στο φύλλο αγώνα καθώς γράφτηκε από τον τέταρτο διαιτητή στα ελληνικά», υπογράμμισε ο Βερμέλινγκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα