Διήμερο ρεπό για τους παίκτες του Άρη- Εκτός για 15 ημέρες ο Ντιγκινί

Διήμερο ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι αυτό που ξεκίνησε σήμερα για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ για αύριο, Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί προπονητικό πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Η προπόνηση της Τρίτης θα είναι πρωινή ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10/03, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Θλάση

ο Ντιγκινί

Ο Νικολά Ντιγκινί θα μείνει εκτός για 15 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και πιθανότατα και την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Κλ. Βικελίδης".

Ο Γάλλος επιθετικός του Άρη σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, υπέστη θλάση τους λοξούς κοιλιακούς κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για 15 ημέρες. Ο Νικολά Ντιγκινί είχε δεχθεί ένα χτύπημα στον αγώνα με την ΑΕΚ και μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρχε προβληματισμός και τελικά τα άσχημα νέα επιβεβαιώθηκαν σήμερα.

Οι "κιτρινόμαυροι" σκέφτονται να δηλώσουν πλέον τον Γάλλο επιθετικό ως τιμωρημένο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό μιας και έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι θα μπορέσει να επιστρέψει και "καθαρός" στον συγκεκριμένο τομέα. Ένα ακόμα πρόβλημα για τον Σάββα Παντελίδη στον επιθετικό τομέα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα