Ασταμάτητη η Κ19 του ΠΑΟΚ! Νίκησε τον Παναθηναϊκό και προελαύνει αήττητη για τίτλο

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ επικράτησε της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού με 1-0 στο "Γ. Καλαφάτης" και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, παραμένοντας αήττητη.

Μόνο στα PAOK FC Official Stores διαθέσιμη η Team Line 18/19 !

Σε

ένα ντέρμπι με λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν και χωρίς να γίνει καλό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι του Πάμπλο Γκαρσία έφτασαν στη νίκη πιο άνετα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ και πλέον έχουν αποσπαστεί στο +15 από την δεύτερη ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε μόλις στο 6' να ανοίξει το σκορ όταν με μια ωραία διαγώνια μπαλιά από τα αριστερά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση και με ο Γαϊτανίδης από τα δεξιά γύρισε προς τον Δούμτση ο οποίος σκόραρε στην κενή εστία καθώς ο Χριστογεώργος είχε βγει και δεν μπόρεσε να ανακόψει τους παίκτες του δικέφαλου.

Στο 15' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Γαϊτανίδης αλλά έστειλε τη μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι του Χριστογέωργου και παρέμεινε έτσι το 0-1.

Με αυτή του τη νίκη ο ΠΑΟΚ αποσπάστηκε με 14 βαθμούς από τον δεύτερο Ατρόμητο έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα, 23 έναντι 21. Έτσι, όλα δείχνουν ότι απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι πράσινοι παρέμειναν στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, 8 λιγότερους από την πέμπτη Ξάνθη που έχει 43 και μόλις έναν πάνω από τον έβδομο Άρη που έχει 34.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Παλασκώνης, Σαντικάι, Σπίνος (56' Μαυρουδής), Ζαγαρίτης, Σκεντεράι (84' Παπαδόπουλος), Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας (76' Σούλτσε), Σέχου.

ΠΑΟΚ (ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ): Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Μανιώτης, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Γαϊτανίδης (46' Πουρναράς), Μπαλογιάννης, Δούμτσης (81' Σαλαμούρας), Χατζηστράβος, Τζοβάρας (68' Γκαργκαλατζίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα