Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της Lamborghini Urus (ΦΩΤΟ)

Τρεις εικόνες αποκάλυψαν ένα πολύ μεγάλο μέρος της καμπίνας της Urus που θα παρουσιαστεί επίσημα στον Τύπο στις 4 Δεκεμβρίου.

Αν και η επιρροή της Audi είναι σαφής, η εικόνα Lamborghini στο ταμπλό του επερχόμενου SUV είναι ακόμα σαφέστερη. Μπορεί λοιπόν οι μοχλοδιακόπτες στην κολόνα του τιμονιού και ο πίνακας οργάνων να έρχονται από τα μοντέλα

της εταιρείας με τους τέσσερις κύκλους, ωστόσο οι αεραγωγοί δίνουν ξεκάθαρα το στίγμα του ταύρου.

Στη βάση της κεντρικής κονσόλας ξεχωρίζουν και τα χειριστήρια του ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management), του συστήματος των οδηγικών προφίλ της Urus. Οι επιλογές θα καλύπτουν τόσο τις καθημερινές και τις σπορ όσο και τις εκτός δρόμου περιστάσεις, αφού όπως ήδη ξέρουμε θα υπάρχουν και ρυθμίσεις για χιόνι και άμμο.

Όπως είναι αυτονόητο για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, κάθε σημείο της καμπίνας θα καλύπτεται από ακριβές επενδύσεις, ενώ ο πίνακας οργάνων μάλλον θα είναι μια εξέλιξη του virtual cockpit της Audi.

Επαρκέστατοι φαίνεται να είναι οι χώροι για μικροπράγματα, με ένα διπλό υποβραχιόνιο ανάμεσα από τα μπροστινά καθίσματα. Πρωταγωνιστική θέση ωστόσο θα παίζουν οι δύο μεγάλες οθόνες αφής στο ταμπλό, οι οποίες επίσης προέρχονται από την Audi και μέσω εκείνων ελέγχονται σχεδόν όλες οι λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως η επίσημη παρουσίαση πλέον είναι πολύ κοντά οπότε θα μας τις λύσει.

πηγή: drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα