Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ- Σκέφτεται την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ ο Σέρβος

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που μεταφέρθηκε λόγω κακοκαιρίας στην Τούμπα.

Τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα έρχονται προετοιμάσου στα PAOK FC Official Store!

Η απουσία του Σέρβου επιθετικού από την

προπόνηση συνδέεται σαφώς με το θέμα της πρότασης που του έγινε από την Αλ Ιτιχάντ, με τον ίδιο τον παίκτη να πιέζει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Είναι ξεκάθαρο πως στις τάξεις του ΠΑΟΚ επιθυμούν την παραμονή του μέχρι το τέλος της σεζόν και εξαντλούν όλα τα περιθώρια προκειμένου να τον κρατήσουν στην Τούμπα.

Ωστόσο, τα χρήματα που του προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ, με συμβόλαιο ύψους 5,3 εκατ. ευρώ ετησίως για 4,5 χρόνια είναι πάρα πολλά για να αρνηθεί, κάτι που δυσκολεύει πολύ τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει, επίσης, μια σημαντική παράμετρος στην συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά την ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Αν πληρωθεί το ποσό της ρήτρας που είναι στα δέκα εκατ. ευρώ, τότε τα χέρια του ΠΑΟΚ μοιάζουν... δεμένα. Ωστόσο, από την διάθεση της Αλ Ιτιχάντ προκύπτει πως θέλουν να καταβάλλουν το ποσό σταδιακά και όχι άμεσα, κάτι που περιπλέκει την κατάσταση.

Τα δεδομένα αυτή την στιγμή τουλάχιστον δεν είναι υπέρ του ΠΑΟΚ και η απουσία του 29χρονου φορ από τις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου επιτείνουν την αγωνία που επικρατεί στους φίλους του Δικεφάλου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από το Σάββατο (5/1) προπονείται ξανά με την ομάδα του Δικεφάλου ο Γιάννης Μυστακίδης, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα και αναμένεται να αποφασιστεί τι πρόκειται να συμβεί με το μέλλον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα