"Ποδαρικό" με το δεξί για τον Ηρακλή στα Χανιά: Νίκη-"ανάσα" επί του Κισσαμικού

Ο Ηρακλής ξεκίνησε νικηφόρα το 2019 παίρνοντας σημαντικό "διπλό" με 0-1 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού στα Περιβόλια των Χανίων για την 11η αγωνιστική της Football League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα, το πέτυχε ο Εμάνουελ Περόνε στο 57ο λεπτό.

Ο

Αργεντινός επιθετικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Λαζαρίδη και πανηγύρισε έξαλλα, ξεσπώντας για όλα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Ο πρώτος σκόρερ του Γηραιού στο πρωτάθλημα έφτασε τα τέσσερα τέρματα στη σεζόν.

Γενικώς ο Ηρακλής στο παιχνίδι είχε πολύ διαφορετική εικόνα συγκριτικά με τις προηγούμενες απογοητευτικές του εμφανίσεις. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε καλές φάσεις και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Με την νίκη του αυτή ο Ηρακλής έφτασε τους 13 βαθμούς και την 9η θέση, με τους Χανιώτες να παραμένουν χαμηλά και εντός της ζώνης του υποβιβασμού με μόλις 9 πόντους.

Συνθέσεις:

AOX KΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σεσάι, Φαζός, Παπαχρήστος, Γκίνη, Μουμίν, Σελινιωτάκης (72΄ Καραγιάννης), Αρναρέλλης (58΄ Σιμόν), Βρεττός, Αποστολόπουλος (62΄ Χαλκιαδάκης), Ρίσκι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Πασάς, Ντούνης (90' Πτηνόπουλος), Χασομέρης (71΄ Παναγιωτούδης), Περόνε (71΄ Ρόβας).

.

Keywords
Τυχαία Θέματα