ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα και η αγωνία για Πρίγιοβιτς

Από το βράδυ της Παρασκευής (4/1) η υπόθεση της ενδεχόμενης πώλησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα έρχονται προετοιμάσου στα PAOK FC Official

Store!

Αργά τη νύχτα έγινε γνωστό πως η Αλ Ιτιχάντ έχει καλύψει τη ρήτρα εξαγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σέρβου επιθετικού με τον Δικέφαλο, καταθέτοντας πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι και η απόφαση παραχώρησης ή μη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον παίκτη. Ο Πρίγιοβιτς έχει μπροστά του μία μυθική πρόταση για συμβόλαιο 4,5 ετών με απολαβές που θα φτάσουν συνολικά τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή από το 1,5 που εισπράττει τώρα στον ΠΑΟΚ, οι Άραβες του προσφέρουν 5,1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αναμένεται η απόφαση του Πρίγιοβιτς

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει επικοινωνία του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη με τον ποδοσφαιριστή για να βάλουν κάτω τα δεδομένα. Πέρυσι μια τέτοια επαφή "έκοψε" την μετακίνηση του Πρίγιοβιτς στην Κίνα, ωστόσο τα πράγματα αυτή την φορά φαίνεται να είναι περισσότερο περίπλοκα. Και αυτό διότι ακόμη και αν η συζήτηση φτάσει σε νέο συμβόλαιο με καλύτερους, για τον ποδοσφαιριστή, οικονομικούς όρους ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συναγωνιστεί την πρόταση μεγαλύτερη από 460 χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή δεδομένου πως τα χρήματα είναι πάρα πολλά για τον 29χρονο φορ και η πρόταση φαντάζει... ευκαιρία ζωής. Οι επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο αναφορικά με την "καυτή" υπόθεση, ενώ όλα εξαρτώνται από την απόφαση του ποδοσφαιριστή!

Είναι σαφές πως στις τάξεις του ΠΑΟΚ επιθυμούν την παραμονή του Σέρβου, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς της ομάδας του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα, ωστόσο, το ζήτημα καλείται να ξεκαθαριστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου ο Δικέφαλος να ετοιμάσει την επόμενη ημέρα στο σενάριο αποχώρησης του Σέρβου.

Χαμός και στο Instagram

Πανικός για την υπόθεση της πιθανής μεταγραφής γίνεται και στο instagram του Πρίγιοβιτς, όπου έχουν μπει (και συνεχίζουν) να μπαίνουν εκατοντάδες οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει προς τον Σέρβο φορ μία... επίθεση αγάπης, εκφράζοντας την μεγάλη επιθυμία τους να τον δουν στα "κιτρινόμαυρα" της ομάδας τους!

Αυτή τη στιγμή, τα σχόλια στην επίμαχη ανάρτηση του Πρίγιοβιτς έχουν ξεπεράσει τις 12 χιλιάδες, μεγάλο μέρος των οποίων ανήκει σε φίλους του ΠΑΟΚ που εκφράζουν προς τον "Πρίγιο" την επιθυμία τους να παραμείνει στην Τούμπα και να αποτελέσει το "βαρύ πυροβολικό" του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος!

Φυσικά, υπάρχουν και "διάλογοι" φίλων του ΠΑΟΚ με φίλους της Αλ Ιτιχάντ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει... ένταση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!

Keywords
Τυχαία Θέματα