ΑΤΕΙ-Θ: Ημερίδας ενημέρωσης για το AIDS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ιού του HIV/AIDS το Τμήμα Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν την Τρίτη 11-12-2018, ενημερωτική ημερίδα για τους φοιτητές της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.

Στόχος αυτής της ημερίδας, στην οποία συμμετείχαν

πολλοί φοιτητές και μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Νοσηλευτικής, ήταν η ευαισθητοποίηση σε θέματα οροθετικότητας και καταπολέμησης του κοινωνικού στίγματος.

Με τον τρόπο αυτό πραγματώνεται ουσιαστικά η σύνδεση του ΑΤΕΙ-Θ με κοινωνικούς φορείς όπως είναι το ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης, σε καίρια κοινωνικά ζητήματα ενώ συγχρόνως προσφέρεται στους φοιτητές εμπράγματη γνώση, ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με την πρόληψη, τη θεραπεία και την προστασία από τον ιό του HIV/AIDS.

Στην ημερίδα εκ μέρους τους του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης, συμμετείχε η κ. Φανή Γκόμα συμβουλευτική ψυχολόγος και η κ. Σοφία Χαλκίδου Ψυχολόγος Υγείας.

Το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιες σημαντικές δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα