Όταν ο Μπουτάρης ανακάλυψε το e-branch της Τράπεζας Πειραιώς

Εδώ και λίγο καιρό η Τράπεζα Πειραιώς εγκαινίασε τη λειτουργία του e-branch σε πέντε υποκαταστήματά της. Τα τρία από αυτά είναι στην Αθήνα, το ένα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο στην Κρήτη. Ο πρώτος πολίτης της πόλης δεν θα μπορούσε να μη δοκιμάσει το πρωτοποριακό κατάστημα της Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη.

Ο

Γιάννης Μπουτάρης «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί συναλλαγή στο e-branch του υποκαταστήματος της οδού Τσιμισκή. Παρά τα 76 του χρόνια ο Κυρ Γιάννης φάνηκε αρκετά εξοικειωμένος με το υπερσύγχρονο σύστημα τραπεζικών συναλλαγών της Πειραιώς. Το e-branch δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Τράπεζας να εξυπηρετηθούν ακόμη και σε ώρες που οι τράπεζες είναι κλειστές.

Το e-branch της Πειραιώς στην Τσιμισκή λειτουργεί μέχρι τις 20:30 και παρέχει των 90% των υπηρεσιών ενός κανονικού τραπεζικού υποκαταστήματος. Στο e-branch μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΑΤΜ όπως ακριβώς το κάνατε μέχρι σήμερα. Μπορείτε, ωστόσο, να εξυπηρετηθείτε από κάποιον υπάλληλο για άλλες συναλλαγές, μόνο που δεν θα τον βρείτε πίσω από τον γκισέ αλλά στην οθόνη ενός υπολογιστή!

Δείτε τη φωτό με τον Μπουτάρη στο e-branch της Τσιμισκή:

Keywords
Τυχαία Θέματα