Άρης: Ο Καμμένος μίλησε με τον Καρυπίδη για το "Κλ. Βικελίδης"

Επικοινωνία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι εργασίες ανάπλασης του γηπέδου "Κλεάνθης Βικελίδης", όπως και τα βελτιωτικά έργα στο "Δασυγένειο" αθλητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο.

Ο Πάνος Καμμένος πήρε την πρωτοβουλία για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον

Θόδωρο Καρυπίδη, ζητώντας να μάθει την κατάσταση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" και στο "Δασυγένειο" αθλητικό κέντρο. Το ενδιαφέρον του υπουργού Εθνικής Άμυνας έφερε κλίμα ικανοποίησης στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων".

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στα έργα ανάπλασης που γίνονται και στους δύο αθλητικούς χώρους του Άρη. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα σημειώνονται από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, "ο Θόδωρος Καρυπίδης έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε καθώς διαπίστωσε τη βούληση του κ. Καμμένου και της Κυβέρνησης για να βοηθήσει τον Άρη".

Αυτό που σημειώθηκε επίσης είναι ότι στη θεματολογία της συζήτησης ήταν "να μεγαλώσει η χωρητικότητα του γηπέδου με την ταυτόχρονη δημιουργία εμπορικών χώρων προς όφελος της ΠΑΕ".

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να έχουν νέο ραντεβού αυτή τη φορά στην Αθήνα, με τον κ. Καρυπίδη να δεσμεύεται πως θα έχει στην κατοχή του και έτοιμη μελέτη ανάπλασης για την οποία έχει ήδη δώσει εντολή σε εξειδικευμένο γραφείο ώστε να την ετοιμάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα