Γιώργος Καμίνης: Ο Τσίπρας δεν δικαιούται να μιλάει για μέτωπο απέναντι στον ακροδεξιό λαϊκισμό

"Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για ανοιχτό μέτωπο απέναντι στον ακροδεξιό λαϊκισμό είναι ο κ. Τσίπρας που συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ και την Καραμανλική δεξιά" δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3 και στην ερώτηση

για το αν υπάρχει κάποιος που έχει σταθερό μέτωπο κατά της άκρας δεξιάς, ο κ. Καμίνης απάντησε ότι αυτό είναι το Κίνημα Αλλαγής και ο ίδιος προσωπικά ως δήμαρχος Αθηναίων.

"Η χώρα μας έχει τέτοια προβλήματα που σε ένα σημαντικό βαθμό υπερβαίνουν την τομή Αριστερά – Δεξιά. Είμαστε στον 21ο αιώνα και πάνε να μας εγκλωβίσουν σε πλαστά διλήμματα. Αλλά, όπως είπε η κυρία Γεννηματά, εμείς έχουμε αυτόνομη πορεία, δικό μας πρόγραμμα και στόχευση, συγκεκριμένες προτάσεις για τη χώρα", σημείωσε ο κ. Καμίνης.

"Αυτή τη στιγμή, ενώ η χώρα έχει ανάγκη από βαθιές ριζικές μεταρρυθμίσεις, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πηγαίνουν την τοπική αυτοδιοίκηση και την αποκέντρωση δεκαετίες πριν, σε έναν ακρότατο συντηρητισμό. Όταν θα μας μιλάνε για συνεργασία πάνω σε μια προοδευτική βάση, αυτό πρέπει να το δούμε συγκεκριμένα στην πράξη" υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα