Αννίτα Αλβανού: Μια δυναμική γυναίκα με "βαρύ" βιογραφικό στο ψηφοδέλτιο Ταχματζίδη

Η Αννίτα Αλβανού είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λαγκαδά με την παράταξη του Γιάννη Ταχματζίδη. Η Αννίτα έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό και βαθιά γνώση της λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει εργαστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχει βρεθεί σε θέσεις ευθύνης. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς το 2014 είχε αναδειχτεί πρώτη στην σταυροδοσία στη δημοτική κοινότητα Καλλινδοίων.

Απαντώντας στην ερώτηση για ποιο λόγο θέτει υποψηφιότητα σημειώνει: «Η ενασχόληση με τα κοινή είναι υποχρέωση όλων των πολιτών. Με γοητεύει η κοινωνική προσφορά.

Οι γνώσεις που συνέλεξα από τις σπουδές μου σε συνδυασμό με την εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση μπορούν να μετουσιωθούν σε προσφορά στον συνάνθρωπο μέσω της αυτοδιοίκησης. Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου γιατί νιώθω έντονη την επιθυμία της παραγωγής έργου που θα βελτιώσει τις ζωές μας και θα αναβαθμίσει τον τόπο μας».

Βιογραφικό Αννίτας Αλβανού

Κατάγεται από το Ζαγκλιβέρι του Δήμου Λαγκαδά. Σπούδασε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εργαστεί στον τραπεζικό κλάδο, στον ΟΤΕ, στην TV100 και στα ΙΕΚ Σίνδου. Επίσης έχει απασχοληθεί ως ειδική σύμβουλος στο Δήμο Καλλινδοίων και στο Δήμο Λαγκαδά. Είναι παντρεμένη με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο Λάζαρο Μαυρόπουλο και έχει έναν γιο. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Καλλινδοίων Λαγκαδά. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αννίτα Αλβανού, Ταχματζίδη,annita alvanou, tachmatzidi