Άλλαξε ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ξαφνική αντικατάσταση του Ελβετού διαιτητή που θα σφύριζε στο κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη" προέκυψε λόγω τραυματισμού!

Όπως ενημέρωσε την Παρασκευή η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελβετίας, ο Σάντρο Σέρερ που είχε οριστεί να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής τραυματίστηκε.

Αυτός που ορίστηκε στη θέση του 30χρονου και τελικά θα διευθύνει το μεγάλο ματς, είναι ο επίσης Ελβετός, Φενταγί Σαν, 35 ετών και διεθνής από το 2016.

Ο Σαν έχει διευθύνει φέτος 7 ματς, 6 στην Ελβετία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 1 στα προκριματικά του

Champions League. Είναι διεθνής από το 2011. Σε επίπεδο στατιστικών σε 20 διεθνή ματς του έχει βγάλει 72 κίτρινες, 37 σε γηπεδούχους και 35 σε φιλοξενούμενους και 3 κόκκινες σε φιλοξενούμενους. Έχει δώσει και 9 πέναλτι.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi».

Υπενθυμίζεται ότι οι βοηθοί που έχουν οριστεί για το ματς είναι οι Σλάνταν Γιοσίποβιτς και ο Μπεκίμ Ζογκάι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Παρατηρητής έχει οριστεί ο Ισπανός, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μάριν.

Keywords
Τυχαία Θέματα