Π. Χρηστίδης: Οι πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή ανατροπής

"Δεν υπάρχει συγκυβέρνηση όταν ευθέως μια σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με κορυφαίο τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 10 μέρες, βγαίνουν και αμφιβάλλουν για τον συγκυβερνήτη Π. Καμμένο" υποστήριξε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Θέμα FM".

"Βγαίνει "φάτσα-φόρα" ο κ. Τσίπρας από τις Ηνωμένες Πολιτείες

και λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει επί της ουσίας ο κ. Καμμένος, γιατί εκείνος ενδεχομένως να βρει κι άλλο τρόπο. Πώς στέκεται αυτή η κυβέρνηση και παίρνει αποφάσεις για το σήμερα και το αύριο;" διερωτήθηκε.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι θα πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής τα τελευταία χρόνια και τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. "Θα πρέπει να σκεφτεί εάν θα πρέπει να πάει με τους Πολάκηδες ή με αυτούς που έκαναν τη "Διαύγεια". Εάν πρέπει να πάει με τους Παπαδημούληδες, οι οποίοι κυνηγάνε τον Γεωργίου ή αυτόν που έβαλε τη φωτιά, δηλαδή την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Οι Έλληνες πολίτες αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους" δήλωσε.

Κατά τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ., "ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει να είναι πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Παύλος Πολάκης. Αυτός βγαίνει και χύνει το δηλητήριο στις φλέβες του ελληνικού λαού, όποτε η κυβέρνηση το έχει ανάγκη, για να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις ότι οι νεκροί θόλωσαν την εικόνα μίας πετυχημένης κυβέρνησης; Ή ποιος μπορεί να ξεχάσει τα όσα έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα;".

Ο ίδιος κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή ανατροπής μιας κατάστασης που διευρύνει τη μιζέρια. "Δε μπορεί άλλο η χώρα να ζει ως ένα ζόμπι με τις πολιτικές του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Αυτό το οποίο χρειαζόμαστε είναι μία νέα σελίδα" κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα