Novibet: Στοίχημα με στυλ... βρετανικό

Θα μπορούσε να είναι το γαλατικό χωριό σε κόμικ του Αστερίξ. Μία ελληνική στοιχηματική εταιρία που έχει καταφέρει όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να αναπτυχθεί σημαντικά στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο του iGaming.

Must επιλογή για τους λάτρεις του ποδοσφαιρικού στοιχήματος. Η Novibet έχει υιοθετήσει ένα βρετανικό χαρακτήρα προσφέροντας πολλά ειδικά στοιχήματα και fun bets σε κάθε ματς. Η γκάμα των μακροχρόνιων στοιχημάτων της είναι μακράν η πιο ολοκληρωμένη στην Ελλάδα,

ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει κάθε αγωνιστική στα Top πρωταθλήματα. Εκεί μπορείτε να να ποντάρετε από την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ και τις συνολικές νίκες των γηπεδούχων, μέχρι τα over – under σε κάρτες, ισοπαλίες, ακόμη και αυτογκόλ.

Όλα αυτά φυσικά δεν θα είχαν κανένα νόημα εάν δεν συνοδευόταν από ανταγωνιστικές αποδόσεις, ασιατικά χάντικαπ, χρήσιμα εργαλεία (cash-out) και παιχνίδια με 0% γκανιότα (Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη). Για τα πιο γερά πορτοφόλια, υπάρχει η καινοτόμα υπηρεσία Bet-referral μέσω της οποία παρέχεται η δυνατότητα διαπραγμάτευσης των ορίων πονταρίσματος.

Υψηλού επιπέδου είναι και η πλατφόρμα του live betting, στην οποία προσφέρονται οι δημοφιλείς στοιχηματικές επιλογές (late goals, γκολ στο ημίχρονο, ασιατικά χάντικαπ, κλπ), ενώ σε περίπτωση που χαθεί κάποιο στοίχημα μετά το 88ο λεπτό, τότε επιστρέφει το ποντάρισμα. Εάν κάπου πονάει η Novibet είναι στο Live streaming, καθώς προς το παρών προσφέρει εικόνα σε περιορισμένο αριθμό αθλητικών γεγονότων.

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Keywords
Τυχαία Θέματα