Συνάντηση Μπουτάρη - Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη - Τί είπαν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στη συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής είχε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης σε ξενοδοχείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Γεννηματά και ο κ. Μπουτάρης συζήτησαν για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Πρωτοβουλίας και ποια θα είναι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ

σε αυτό.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης διαβεβαίωσε την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ότι δεν πρόκειται να γίνει συγχώνευση ψηφοδελτίων και ότι θα ακολουθηθεί η πάγια τακτική της Πρωτοβουλίας , όπως και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, να συζητά δηλαδή με όλους και να μπουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης προφανώς και κάποιοι από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά κατόπιν αξιολόγησης.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι όπως και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η Πρωτοβουλία είναι αυτοδιοικητική παράταξη και δεν έχει χρίσματα.

Ακόμα συζήτησαν για τον "Κλεισθένη" και τα προβλήματα που δημιουργεί η απλή αναλογική, με την Φώφη Γεννηματά να συντάσσεται με την άποψη ότι πρέπει να καταργηθεί.

Παράλληλα όπως ήταν φυσικό συζήτησαν όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσία του στην 83η ΔΕΘ.

Στην ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας, Χρήστος Παπαστεργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα