Facebook: Bug εμφάνισε Messenger chats από το μακρινό παρελθόν

Ένα περίεργο bug προέκυψε στο Facebook τις προηγούμενες ώρες, το οποίο βρήκε κάποιους χρήστες να έρχονται αντιμέτωποι με το μακρινό παρελθόν τους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ired.gr, άνθρωποι που χρησιμοποίησαν τη δημοφιλή social media πλατφόρμα, ανέφεραν πως κάποια παλιά μηνύματα συνομιλίας (ορισμένα, μάλιστα, εξ αυτών είχαν καταγραφεί πριν από αρκετά χρόνια) αναδύθηκαν ξανά μέσω των tabs

του Messenger.

Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για ορισμένους χρήστες που αντίκρισαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν πεθάνει ή από άτομα που δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολύ καιρό.

Ένας εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι η εταιρεία είχε διορθώσει το θέμα, αναφέροντας σχετικά: "Πριν λίγες ώρες, μερικοί άνθρωποι μπορεί να είδαν το Facebook να μεταδίδει παλαιότερα μηνύματα. Το ζήτημα, που προκλήθηκε από ενημερώσεις λογισμικού, έχει επιλυθεί πλήρως. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε ενόχληση".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook έχει ανασύρει μνήμες που πολλοί από εμάς θα προτιμούσαμε, πιθανόν, να ξεχάσουμε.

Όταν η πλατφόρμα λάνσαρε τη λειτουργία ”On This Day” πέρυσι, επικρίθηκε επειδή ανέσυρε στην επιφάνεια παλιές φωτογραφίες και δημοσιεύσεις που μπορεί να είναι επώδυνες ή ανεπιθύμητες. Το Facebook εισήγαγε αργότερα τη δυνατότητα επεξεργασίας αναρτήσεων και ελέγχου των αναμνήσεων που μπορεί να βλέπει ο χρήστης.

Keywords
Τυχαία Θέματα