Blacklime: Ένα εστιατόριο στο Mediterranean Cosmos με υψηλή αισθητική και πιάτα που θα σας ταξιδέψουν

Ένα νέο εστιατόριο καφέ - μπαρ άνοιξε φέτος τις πόρτες του στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη και υπόσχεται στους επισκέπτες του γευστικά πιάτα σε ένα όμορφο περιβάλλον με υψηλή αισθητική.

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα Blacklime που άνοιξε στην πόλη και προσφέρει σε όσους το επισκεφθούν μοναδικές, απολαυστικές γεύσεις, ποικιλία από burger

και σούπες, δροσιστικά coctails καθώς και ένα πλούσιο πρωινό.

Η μεσογειακή κουζίνα του Blacklime, την οποία επιμελείται ο Δημήτρης Τσανανάς, θα σας ταξιδέψει και θα σας κάνει να δοκιμάσετε τους ακαταμάχητους πειρασμούς της. Ριζότο blacklime με λαχανικά, ριζότο με μανιτάρια, το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα απολαυστικό Black Bread Burger είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα σας ξετρελάνουν.

Για τους λάτρεις της σούπας, μία διαφορετική σούπα θα τους περιμένει καθημερινά, μέσα από μία ποικιλία με σούπα βελουτέ, σούπα λαχανικών και καροτόσουπα κ.α.

Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο ελαφρύ μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας με snacks, τορτίγια, μπρουσκέτες, club sandwich και ομελέτες.

Τον Οκτώβριο του 2012 το πρώτο Blacklime

Η ιδέα για το Blacklime ήρθε από την Νέα Υόρκη και η ιδιοκτήτρια του Blacklime, Έλενα Χρυσοχόου μαζί με τον σύζυγό της θέλησε να ανοίξει ένα εστιατόριο αρχικά σε πολυκατάστημα και στη συνέχεια σε εμπορικό κέντρο.

«Θέλαμε να είμαστε κάτω από μία «ομπρέλα», αλλά να προσφέρουμε ένα υψηλά ποιοτικό προϊόν, τόσο σε σέρβις, όσο και σε γεύση. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα πιάτα μας σε ένα περιβάλλον με υψηλή αισθητική και πολύ καλό σέρβις», αναφέρει στο thestival.gr, η κα Χρυσοχόου.

Το πρώτο κατάστημα Blacklime άνοιξε τον Οκτώβριο του 2012 στον ημιώροφο γνωστού πολυκαταστήματος επί της οδού Τσιμισκή και κέρδισε από την πρώτη στιγμή τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο. «Το 40% των πελατών μας είναι επαναλαμβανόμενοι, έρχονται πελάτες κάθε μέρα επί έξι συνεχή χρόνια», τονίζει η ιδιοκτήτρια του Blacklime.

Φέτος, θέλησαν να επεκταθούν και προς τα ανατολικά και έτσι άνοιξαν το δεύτερο κατάστημά τους θέλοντας να προσφέρουν σε άτομα κάθε ηλικίας και οικογένειες το κατάλληλο περιβάλλον για στιγμές χαλάρωσης.

Εκδηλώσεις για παιδιά

Οι δύο όροφοι του νέου Blacklime προσφέρουν την δυνατότητα σε οικογένειες με παιδιά να διοργανώνουν πάρτυ και εκδηλώσεις.

Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους τους καταστήματος ο δεύτερος όροφος απομονώνεται και μπορείτε να διοργανώσετε γενέθλια και εκδηλώσεις για τους αγαπημένους σας, ενώ το κατάστημα προσφέρει παιδικό μενού.

Info:

Blacklime Mediterranean Cosmos, δίπλααπότηνεκκλησία

Brasserie I Coffee I Food I Wine & Drink

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 038 3332

Δείτε τη σελίδα του Blacklime στο Facebook ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα