Δημήτρης Πέλκας: Στα 14 μου δεν ήθελα να πάω στον Άρη, ο ΠΑΟΚ το καλύτερο δώρο

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για το καλύτερο δώρο που πήρε ποτέ από τον πατέρα του καθώς και για τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

Με δηλώσεις

του στο ΕΘΝΟΣπορ, μίλησε αρχικά για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Και τα δυο γκολ μου άρεσαν πάρα πολύ και δεν χορταίνω να τα βλέπω ξανά και ξανά. Επειδή έχω βάλει γκολ σαν το πρώτο, γκολ παρόμοιου στυλ, το δεύτερο (σ.σ. οι ντρίμπλες εντός περιοχής που κατέληξαν στο πλασέ πάνω από τον ξαπλωμένο Διούδη, στο 51' της αναμέτρησης) μου άρεσε λίγο παραπάνω, διότι μου θυμίζει γκολ που βλέπω στην Ευρώπη από μεγάλους παίκτες και αναρωτιόμουν αν θα έβαζα και εγώ ποτέ τέτοιο γκολ".

Ο πατέρας του Δημήτρη Πέλκα είχε το βράδυ της Κυριακής τα γενέθλιά του και εκείνος του έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε. Όσο για το καλύτερο δώρο που πήρε εκείνος; "Οταν ήμουν 14, στην ακαδημία που ήμουν, είχε κάνει πρόταση για μένα ο Αρης. Δεν ήθελα να πάω στον Αρη. Οταν ο πατέρας μου ήρθε και μου είπε “θα πάμε στον ΠΑΟΚ είχα τόση μεγάλη χαρά, και για μένα ήταν το καλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ποτέ..."

Keywords
Αναζητήσεις
δημητρης πελκας παοκ
Τυχαία Θέματα