Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για το θάνατο του Στέφανου Μπαλή

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Στέφανου Μπαλή , που πέθανες χθες, δίνει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Ο Στέφανος Μπαλής είχε διατελέσει στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης (1983-86), μέλος στην καλλιτεχνική επιτροπή του ΚΘΒΕ, μέλος στο Δ.Σ. του Βαφοπούλειου Πνευματικού

Κέντρου ενώ ήταν μέλος στο Δ.Σ. του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και του Μουσείου Τεχνολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

"Πέθανε χθες ο Στέφανος Μπαλής, μαθηματικός, συγγραφέας και εκπαιδευτικός ο οποίος, μεταξύ άλλων, προσπάθησε να αναδείξει τη στενή σχέσης των Μαθηματικών με την Ποίηση.

Ανήσυχο και αγωνιστικό πνεύμα συμμετείχε στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς, από τα χρόνια που ήταν μέλος στο Ρήγα Φεραίο.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης (1983-86), μέλος στην καλλιτεχνική επιτροπή του ΚΘΒΕ, μέλος στο Δ.Σ. του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου ενώ ήταν μέλος στο Δ.Σ. του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και του Μουσείου Τεχνολογίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αποχαιρετά τον αγωνιστή διανοούμενο, Στέφανο Μπαλή και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

Keywords
Τυχαία Θέματα