Υπόθεση Πισπιρίγκου: Έρχονται νέες καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, αναμένεται να «κάψουν» την 33χρονη (βίντεο)

Καταιγιστικός είναι ο ρυθμός των αποκαλύψεων σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Έρχονται νέες καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές που αναμένεται να «κάψουν» την 33χρονη.

Η κατάθεση του προϊσταμένου της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς καταθέσεων από 30 γιατρούς και νοσηλευτές από νοσοκομεία της Πάτρας, το Καραμανδάνειο, την Παιδιατρική Κλινική και τη ΜΕΘ.

Το ιατρικό προσωπικό αναμένεται να καταθέσει

πως και σε άλλα νοσοκομεία υπήρχαν αιτήματα για μονόκλινο δωμάτιο, ερωτήσεις για κάμερες, περίεργες νωχελικές κινήσεις στις ειδοποιήσεις για την ανακοπή της Τζωρτζίνας, περίεργα επεισόδια, κ.ά.

Με άλλα λόγια, μέσα από αυτές τις καταθέσεις, φέρεται ότι θα παρουσιαστεί μια σειρά νέων επιβαρυντικών στοιχείων για την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Εφόσον επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες, από την αχαϊκή πρωτεύουσα αναμένεται να υπάρξει το καίριο πλήγμα σε όσα υποστηρίζει η 33χρονη κατηγορούμενη.

Ανοίγει ξανά ο φάκελος των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας

Αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες από τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της ΕΛΑΣ.

Όπως ειπώθηκε σε ρεπορτάζ του MEGA, έχει δοθεί εντολή για τη λήψη καταθέσεων από γιατρούς του ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίς», όπου και κατέληξε η Μαλένα.

Αντίστοιχα καταθέσεις αναμένονται και από το προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε νεκρή η μικρή Ίριδα.

Παράλληλα θα ερευνηθούν και οι συνθήκες θανάτων των δύο παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα