Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας συμμετέχει στον Α' Κύκλο Κινητικότητας 2022, για ποιες θέσεις υποβάλλονται αιτήσεις

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας συμμετέχει στον Α' Κύκλο Κινητικότητας 2022 για την κάλυψη συνολικά 16 θέσεων.

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας με σκοπό τη στελέχωση των υπηρεσιών της στην Αθήνα και στο Ρέθυμνο, συμμετέχει στον Α' Κύκλο Κινητικότητας έτους 2022, για την κάλυψη συνολικά 16 θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων μέσω της διαδικασίας των μετατάξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις 16 θέσεις

μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως και την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 μέσω της εφαρμογής του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου που είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://hr.apografi.gov.gr

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης εκκινεί τον Ετήσιο Κύκλο Στελέχωσης μέσω του οποίου ενεργοποιήθηκε ο Α' Κύκλος Κινητικότητας 2022.

Στόχος είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των φορέων που έχουν υποβάλει αίτημα, αφενός για την πλήρωση κενών θέσεων μέσω μετάταξης και αφετέρου για την κάλυψη των αναγκών τους μέσω απόσπασης.

Πρόκειται για μία εξορθολογισμένη διαδικασία που θέτει σε προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών εκείνων που υστερούν σε ανθρώπινο δυναμικό.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας συνολικά 15.722 αιτήματα φορέων εκ των οποίων τα 14.577 αφορούν σε μετάταξη και τα 1.145 σε απόσπαση.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση είναι οι παρακάτω:

Keywords
Τυχαία Θέματα