Νέα σειρά στοιχείων που θα ρίξουν «φως» στη διαδρομή της κεταμίνης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία «κλειδιά», που μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, επισκέφτηκαν για πρώτη φορά σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού, η αδερφή της, Δήμητρα, η μητέρα της, Ελένη Πισπιρίγκου και ο πατριός της.

Σύμφωνα

με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί, ο Μάνος Δασκαλάκης παραδέχτηκε πώς η πρώην σύζυγός του έκανε αναζητήσεις και αγορές φαρμακευτικών προϊόντων μέσω διαδικτύου. Αυτό θα είναι και το «κλειδί» για την πορεία της κεταμίνης και αν η Ρούλα Πισπιρίγκου την προμηθεύτηκε «χέρι με χέρι», όπως ανέφερε δημοσιογράφος από το pelop.gr στο MEGA.

Πληροφορίες πώς υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο στη ζωή της Ρούλας, ένας συγγενής της για την ακρίβεια, ο οποίος θα μπορούσε εύκολα να της προμηθεύσει την ουσία αυτή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι «μπλεγμένος» με ναρκωτικά στην Πάτρα. Τις επόμενες ώρες, το συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει για το αν βοήθησε την κατηγορούμενη να βρει τη συγκεκριμένη ουσία. «Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Δεν είναι δύσκολο ένας τοξικομανής να βρει αυτή την ουσία», σχολίασε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μια ακόμη αποκάλυψη που έγινε αφορά την καφετζού που διάβαζε το φλιτζάνι στην Ρούλα, η οποία αναμένεται να καταθέσει και εκείνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα