Βόλος: Συνελήφθη ο 39χρονος για την δολοφονία της νονάς του - Την κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές

Παραδόθηκε στην αστυνομία και συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη στο Βόλο, πρόκειται για τον βαφτισιμιό της Θ.Μ.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση ότι παραδόθηκε πριν λίγο στην αστυνομία ο δολοφόνος της 75χρονης στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 39χρονος Θ.Μ. μετέβη με το μηχανάκι του στο αστυνομικό μέγαρο Μαγνησίας και παραδόθηκε.

Ήταν μόνος του,

χωρίς την παρουσία δικηγόρου και θα ξεκινήσει άμεσα η ανάκριση.

Αναμένεται αύριο το μεσημέρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, αφού ο δράστης κατάφερε 42 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα και κατόπιν την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην Ν. Ιωνία Βόλου.

Στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει ανάρτηση του 39χρονου με ημερομηνία Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, μετά δηλαδή την δολοφονία της 75χρονης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 39χρονος, ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν και είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Εκείνος απαίτησε 2.000 ευρώ εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 40 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο.

Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα