Βιασμός 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα: Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους και έτσι αποφάσισαν την προφυλάκισή τους για τον ομαδικό βιασμό 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, τελικά, οι δυο από τους τρεις νεαρούς από το Πακιστάν, οι οποίοι βρέθηκαν τη Δευτέρα (28/06) ενώπιον της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία 25χρονης εγκύου για βιασμό.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν στις απολογίες τους ότι παρέσυραν στο διαμέρισμα τους στον Άγιο Παντελεήμονα την νεαρή κοπέλα και την βίασαν, ενώ για να ενισχύσουν τον ισχυρισμό τους ζήτησαν να γίνει εξέταση γενετικού υλικού.

Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν, όμως, από τους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων και τους έκριναν προφυλακιστέους. Ο τρίτος κατηγορούμενος για συνδρομή στον βιασμό αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ένα ακόμη άτομο αναζητείται για εμπλοκή στην υπόθεση και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη. Ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη και στους τέσσερις από τον εισαγγε΄λέα.

Τι συνέβη με την 25χρονη έγκυο

Οι τρεις νεαροί πακιστανικής καταγωγής συνελήφθησαν την Τετάρτη (23/06), ύστερα από καταγγελία της νεαρής γυναίκας, η οποία σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε είχε πάει το βράδυ της Τρίτης (22/06) στην Ομόνοια προκειμένου να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο. Τότε την προσέγγισε ένας άντρας, αφγανικής καταγωγής, ο οποίος την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σημείο και τη βίασε.

Σοκαρισμένη η 25χρονη ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Τη μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα