Ανακοινώνονται τα προνόμια και για τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες (βίντεο)

Τις επόμενες ώρες «κλειδώνουν» και ανακοινώνονται τα προνόμια των εμβολιασμένων και των υπόλοιπων ηλικιακών ομάδων.

Οι 18 με 25 ετών που έχουν κάνει έστω μια δόση εμβολίου, έμαθαν τα προνόμιά τους, που είναι το freedom pass, μια προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ για συγκεκριμένες χρήσεις. Έχει πλέον έρθει η ώρα και για τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.

«Θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες (σ.σ τα προνόμια). Δεν τα έχουμε ανακοινώσει ακόμα γιατί τα συζητάμε. Αν δεν γίνει σήμερα, θα γίνει μέχρι αύριο το απόγευμα»

ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στο MEGA.

Σκιαγραφώντας ποια θα είναι αυτά τα κίνητρα, ανέφερε «Συζητάμε οι εμβολιασμένοι να έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες κίνησης και παρουσίας στο χώρο. Ως αποτέλεσμα μιας προφανούς πραγματικότητας. Ότι ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο, ο μη εμβολιασμένος περισσότερο».

Ερωτώμενος σχετικά με ενδεχόμενο νέου lockdown αν κυριαρχήσει η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού... έφτυσε τον κόρφο του και χτύπησε ξύλο προσπαθώντας να «ξορκίσει» μια τέτοια περίπτωσε, ανέφερε: «Δεν περνάει από το μυαλό μου ενδεχόμενο νέου lockdown. Ποιο θα είναι το πρόβλημα. Αν γεμίζουν οι μονάδες των νοσοκομείων, η πίεση στο ΕΣΥ θα επιβάλλει τα μέτρα. Δεν θέλω να φανώ τιμωρητικός στους συμπολίτες μας που αποφασίζουν να μην κάνουν εμβόλιο. Επίκληση στο συναίσθημα και στη λογική τους. Τώρα η ανθρωπότητα δεν έχει άλλη ασπίδα. Ως βουλευτής και ως πολίτης, παιδιά εμβολιαστείτε μην μας βρει κανένα κακό πάλι και τρέχουμε όλοι μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα