Το Πεντάγωνο αποκαλύπτει: Αυτές τις περιοχές έχουν επισκεφτεί... UFO

Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα νέο έγγραφο που αποκαλύπτει τα «κορυφαία σημεία εμφάνισης των UFO στον πλανήτη».

Την ύπαρξη UFO έχουν επιβεβαιώσει επανειλημμένα κορυφαίοι αξιωματούχοι του Πενταγώνου, με τις νέες αναφορές να κάνουν λόγο για εκατοντάδες μυστηριώδη αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί «σε όλο τον κόσμο».

Μάλιστα, προκειμένουνα ενημερωθεί το κοινό με «όρους διαφάνειας» για τα ζητήματα που σχετίζονται με τα ΑΤΙΑ,

το Πεντάγωνο δημιούργησε μία ελεύθερη ιστοσελίδα με βίντεο, φωτογραφίες και πληροφορίες για τα «άγνωστα εναέρια φαινόμενα» (UAP, η νέα επιστημονική ορολογία για τα ATIA - UFO).

Σύμφωνα λοιπόν με τον παγκόσμιο χάρτη εμφάνισης UFO, φαίνεται ότι τα αγαπημένα μέρη των εξωγήινων για σύντομες επισκέψεις είναι στις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή και την Ιαπωνία.

Πιο συγκεκριμένα, από το 1996 μέχρι και φέτος, οι περισσότερες εμφανίσεις ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) έχουν καταγραφεί:

ΗΠΑ: Σαν Φρανσίσκο, Λος Ατζελες, Ατλάντα, Μαϊάμι και Σάρλοτ Μέση Ανατολή: Ντουμπάι, Βαγδάτη (Ιράκ) και Ντόχα (Κατάρ) Ιαπωνία: Ναγκασάκι, Χιροσίμα και η μικρή πόλη Λινομάτσι, στην περιφέρεια της Φουκουσίμα.

Πηγή: Daily Mail

#UFO #ΑΤΙΑ #ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ #ΗΠΑ #ΙΑΠΩΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα