Κακοκαιρία Daniel: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες, live η πορεία μετά τις εικόνες αποκάλυψης

Η κακοκαιρία Daniel αναμένεται να συνεχίσει το «σφυροκόπημά της» στις ακτές της Πιερίας (από την Παραλία Κατερίνης ως τα παράλια του Πλαταμώνα), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα, την Ημαθία και το νότιο τμήμα της Χαλκιδικής (χερσόνησοι Κασσάνδρας-Σιθωνίας).

Με μήνυμα του 112, η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί τους πολίτες πέντε περιοχών για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα.

Το μήνυμα καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις κατά

τη διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, υπογράμμισε πως οι άνθρωποι - σε Μαγνησία, Σκιάθο και όχι μόνο - πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους λόγω της επικινδυνότητας των καιρικών φαινομένων.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός κάλεσε τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους και να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, καθώς το πιο επικίνδυνο αυτήν την ώρα δεν είναι μόνο πως έχουν φουσκώσει οι χείμαρροι, αλλά το ότι η άσφαλτος έχει διαβρωθεί.

«Κάθε προσπάθεια να περάσει κάποιος είτε με τα πόδια είτε με αυτοκίνητο είναι επικίνδυνη. Δεν ξέρουμε τι υπάρχει κάτω. Υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία. Μείνετε σπίτι σας. Ακόμα και 4X4 αυτοκίνητα δεν πρέπει να βγουν».

Όπως επισήμανε, στον Βόλο υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς όλα τα νερά θα καταλήξουν στο παραλιακό κομμάτι του Πηλίου, ενώ ενημέρωσε πως αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην παραλία.

LIVE η πορεία της κακοκαιρίας:

#ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #WINDY #112
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Daniel, Ποιες,kakokairia Daniel, poies