Το νέο κόλπο για να «ξαφρίζουν» οδηγούς στο όνομα παλιού ποινικού «θρύλου»

Νέα επικίνδυνη μέθοδο υπεξαίρεσης χρημάτων και τιμαλφών από ανυποψίαστους οδηγούς, έχουν βρει οι επιτήδειοι δρώντας το τελευταίο διάστημα στον άξονα της Λ. Καβάλας και του Κηφισού από τον Κολωνό έως το Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στην Άμεση Δράση και τα αστυνομικά τμήματα, οι δράστες ενεργούν εποχούμενοι κατά δυάδες προσεγγίζοντας κυρίως στα «φανάρια» και σε σημεία προσωρινής στάθμευσης, τα υποψήφια θύματα τους. Ο ένας πηγαίνει μπροστά από το όχημα φράζοντας κατ΄ ουσίαν τον δρόμο και ο άλλος προσεγγίζει τον οδηγό

προτείνοντας του να αγοράσει σε τιμή ευκαιρίας κινητό τηλέφωνο ή γυαλιά ηλίου.

Επιμένει μάλιστα τόσο πολύ σε θορυβώδη βαθμό που ο οδηγός αναγκάζεται να του δώσει «ψιλά» για να φύγει αφού ο μπροστινός μοτοσικλετιστής του παραμένει αμετακίνητος στη θέση του. Οι έτεροι οδηγοί δίπλα στο θύμα δεν σταματούν, ένεκα της αδιαφορίας αλλά και του αναμενόμενου μποτιλιαρίσματος, με συνέπεια ο έντρομος κι ανυπεράσπιστος άνθρωπος να βγάζει όσα παραπάνω χρήματα μέχρι να απαλλαγεί από την παρουσία τους.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι μικροκακοποιοί χρησιμοποιούν το όνομα παλαιού ποινικού – θρύλου του οργανωμένου εγκλήματος ο οποίος δολοφονήθηκε το 2018.

#ΟΔΗΓΟΙ #ΛΗΣΤΕΙΑ #ΚΟΛΠΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα