Το νέο Volkswagen ID. Buzz αναδείχτηκε «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στα βραβεία «Top Gear Electric Awards 2022».

Το νέο Volkswagen ID. Buzz αναδείχτηκε «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στα βραβεία «Top Gear Electric Awards 2022».

Οι κριτές επαίνεσαν το ID. Buzz, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, για το εμβληματικό του στυλ, που είναι εμπνευσμένο από το αρχικό σχέδιο του Volkswagen

T1. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η οδηγική του απόκριση επισημάνθηκαν επίσης ως εντυπωσιακά στοιχεία του οχήματος.

Οι συντάκτες υπογράμμισαν την ευρυχωρία του ID. Buzz, που προσφέρει άφθονο χώρο στο εσωτερικό και ειδικά η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ, η οποία είναι διπλάσια από αυτή που υπάρχει σε ένα τυπικό SUV.

Θαύμα ευρυχωρίας

Για να διατηρείτε την ευελιξία σας με το ID. Buzz, δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στη μέγιστη αξιοποίηση του χώρου. Ο μεγάλος χώρος αποσκευών προσφέρει χώρο για μεγάλες ιδέες. Και αν θέλετε, με λίγες κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε στο εσωτερικό ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Είναι απλούστατο χάρη στο μεταβλητό σύστημα καθισμάτων.

Οθόνη Head-up AR. Hightech

Το ID. Buzz δείχνει τον δρόμο. Η οθόνη Head-up AR που διαθέτει προβάλλει την πλοήγηση άμεσα μπροστά από το αυτοκίνητο στο οδόστρωμα. Και χάρη στην προβολή Augmented Reality τα βέλη κατεύθυνσης δείχνουν ακριβώς που θα κινηθείτε. Έτσι φτάνετε πάντα στο προορισμό χωρίς να παίρνετε το βλέμμα σας από τον δρόμο.

Προβολείς LED. Με τα μάτια στα σημαντικά.

Αντί των τυπικών στρογγυλών προβολέων, το ID. Buzz έχει έξυπνους προβολείς LED τα οποία επικοινωνούν διαδραστικά με οδηγούς και περαστικούς. Αν για παράδειγμα, θελετε να στρίψετε, οι προβολείς κοιτούν προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Και αν το ID. Buzz αναγνωρίσει πεζούς και ποδηλάτες στο άκρο του οδοστρώματος, τους "κοιτάζει" και τους εφιστά την προσοχή με φωτεινά σήματα. Δεν είναι πραγματικά προνοητικό;

{https://www.youtube.com/watch?v=OGV9-ERUzTI}

Keywords
Τυχαία Θέματα