Τι απαντά η Τουλουπάκη για την αγορά ακινήτου 280.000 ευρώ - Έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΪ

Από το περιβάλλον της κυρίας Τουλουπάκη επισημαίνεται ότι για την αγορά δόθηκε το σύνολο της πραγματικής του αξίας και σύμφωνα με την τότε ισχύουσα νομοθεσία

Αναληθές και τελείως συκοφαντικό, χαρακτηρίζει η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, το ρεπορτάζ για το φορολογικό καθεστώς του σπιτιού της. Γι' αυτό και έστειλε εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Η κυρία Τουλουπάκη, στο εξώδικό της, στρέφεται τόσο κατά του τηλεοπτικού σταθμού όσο και του κατά του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου.

Στο εξώδικό της ότι το μοναδικό

ακίνητο που έχει στην κατοχή της είναι ένα ενυπόθηκο διαμέρισμα στο Κουκάκι, για το οποίο δήλωσε το πλήρες τίμημα αγοράς του τόσο στη φορολογική της δήλωση όσο και στη δήλωση Πόθεν Έσχες.

Από το περιβάλλον της κυρίας Τουλουπάκη επισημαίνεται ότι για την αγορά δόθηκε το σύνολο της πραγματικής του αξίας και σύμφωνα με την τότε ισχύουσα νομοθεσία, η οποία προέβλεπε πλήρη απαλλαγή από την καταβολή φόρου μεταβίβασης για ακίνητο πρώτης κατοικίας με εμβαδό μικρότερο από 200 τ.μ. (Ν3634/2008 αρ. 3) δεν ήταν υπόχρεη σε καταβολή φόρου μεταβίβασης ακινήτου.

Παράλληλα, διερωτάται ποια είναι τα συμφέροντα που εξυπηρετεί η δημοσίευση ενός αδιασταύρωτου δημοσιογραφικού ρεπορτάζ σε βάρος μιας εισαγγελικής λειτουργού, η οποία υπηρετεί στη νευραλγική θέση της προϊσταμένης στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Μάλιστα, αναφέρει ότι δεν επικοινώνησε κανείς μαζί της, για να διασταυρώσει τα καταγγελλόμενα και να ζητηθούν διευκρινήσεις.

Η Ελένη Τουλουπάκη ζητεί την άμεση επανόρθωση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μέσω του σημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων και δημόσια δήλωση συγγνώμης για τα όσα «ψευδή και συκοφαντικά», όπως τονίζει, παρουσιάστηκαν σε βάρος της.

Keywords
Τυχαία Θέματα