Θρίλερ στην Κύπρο με την νεκρή γυναίκα! Το πτώμα ανήκει σε 38χρονη - Αγνοείται η κόρη της! (pic)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εντοπισμού πτώματος γυναίκας σε μεταλλείο στο Μιτσερό της Κύπρου, μετά την ταυτοποίηση του πτώματος με 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται την MARRY ROSE TIBURCIO η οποία ελλείπει από την οικία της μαζί με την εξάχρονη κορούλα της από τον Μάη του 2018. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 33χρονος πατέρας της 6χρονης ο οποίος

συζούσε με την άτυχη γυναίκα στην Λάρνακα. Πλέον οι έρευνες λαμβάνουν μια μακάβρια τροπή αφού η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει την τύχη της 6χρονης.

Ο 33χρονος ανακρίνεται στο ΤΑΕ Λάρνακας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδέχεται εμπλοκή σε διάπραξη φόνου. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

MARRY ROSE TIBURCIO – 05/05/2018

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από από την οικία της στη Λάρνακα, η MARRY ROSE TIBURCIO, 38 ετών από τις Φιλιππίνες, μαζί με την ανήλικη κόρη της, ηλικίας 6 ετών. Η ελλείπουσα περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.53 μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά.

Πηγή: politis.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα