Όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης γιατί δεν φρόντιζε το Μαρούσι ο Γιώργος Καραμέρος

Την έντονη αντίδραση μεγάλης μερίδας πολιτών και φορέων έχει προκαλέσει η επιστολή που έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος στον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη ζητώντας του την θεσμοθέτηση ήπιων χρήσεων γης στα ΧΕΥ στις λεωφόρους Κύμης (Ψαλίδι) και Κηφισίας (δίπλα στον ΟΤΕ).

Στην επιστολή του ο Γιώργος Καραμέρος εκφράζει την απαίτηση των Μαρουσιωτών για παραχώρηση των δύο χώρων στον Δήμο Αμαρουσίου και κυρίως την απαίτηση να μην προχωρήσει σε αυτή τη φάση το Υπουργείο η αλλαγή των χρήσεων γης που θα ανοίξει

τον δρόμο για ιδιωτικοποίηση. Επισημαίνει δε πως με ομόφωνα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου, τα ΧΕΥ συνολικής έκτασης 4,5 στρεμμάτων είναι απαραίτητα στην πόλη για χωροθέτηση κοινόχρηστων χώρων και κοινωφελών δραστηριοτήτων. Δεν πρέπει να περάσουν στα χέρια ιδιωτών για εμπορικές και υπερτοπικές χρήσεις.

Οι φορείς και οι κάτοικοι του Αμαρουσίου αντιδρούν στην προεκλογική αυτή κίνηση του υποψηφίου δημάρχου επισημαίνοντας ότι στα τέσσερα χρόνια που ήταν αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αττικής με την Ρένα Δούρου δεν έκανε κάτι αντίστοιχο για το Μαρούσι την στιγμή, που όπως επισημαίνει στην επιστολή που έχει στείλει στον υπουργό, η κατάσταση αυτή στην περιοχή διαρκεί εδώ και 15 χρόνια καθώς διαμορφώθηκε για τις ανάγκες των ολυμπιακών αγώνων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Διαβάστε ακόμη: Κανονικά θα μπορούν να παίρνουν τις άδειές τους οι δημόσιοι υπάλληλοι ενόψει εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Πώς μπορούν να ψηφίσουν τα άτομα με αναπηρία σε δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα