Θεσσαλονίκη: Τα νεότερα για την υγεία του 4χρονου κοριτσιού που το δάγκωσε φίδι

Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 4χρονου που δαγκώθηκε από φίδι - Το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα για το 4χρονο κοριτσάκι, που νοσηλεύεται στην παιδιατρική ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης μετά από δάγκωμα φιδιού στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Με βάση την τελευταία ενημέρωση της ΕΡΤ, το κοριτσάκι είναι αιμοδυναμικά σταθερό και δείχνει να ανταποκρίνεται στην αντιοφική αγωγή που του χορηγείται.

Υπενυθμίζεται πως το κοριτσάκι βρισκόταν μαζί με τη γιαγιά του στην εκκλησία του Ελευθεροχωρίου στο Βόλο. Εκεί το παιδί πλησίασε κάποιες πευκοβελόνες, όπου βρισκόταν κουλουριασμένο το δηλητηριώδες φίδι (οχιά), το οποίο και δάγκωσε την 4χρονη.

Αρχικά, η 4χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν αντιοφικό ορό. Στη συνέχεια παρουσίασε αλλεργικά συμπτώματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου» της Θεσσαλονίκης.

#ΦΙΔΙ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΜΕΘ #ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ #ΥΓΕΙΑ #ΚΟΡΙΤΣΙ #ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, 4χρονου,thessaloniki, 4chronou