«Θα έχουν ρεύμα όλοι μέχρι το μεσημέρι», λέει ο πρόεδρος τεχνικών ΔΕΔΔΗΕ (βίντεο)

Ο πρόεδρος των τεχνικών ΔΕΔΔΗΕ εκτίμησε πως μέχρι το μεσημέρι θα έχουν ρεύμα όλες οι περιοχές που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαρίας «Ελπίς».

Ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος των τεχνικών ΔΕΔΔΗΕ, αναφέρθηκε στις διακοπές ρεύματος, τονίζοντας πως μέχρι το μεσημέρι

θα έχουν ρεύμα όλοι ενώ ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες.

Μάλιστα, μιλώντας στο OPEN, είπε πως τα περισσότερα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση παραμένουν σε Μαραθώνα, Λούτσα, Σπάτα και Φιλοθέη.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (25/1), αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο 95% των περιοχών της Αττικής που αντιμετώπιζαν προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Προσθέτει ότι οι περισσότερες εκκρεμότητες αφορούν σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών σε 8 γραμμές μέσης τάσης.

Τέλος, όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Keywords
Τυχαία Θέματα