Τα οκτώ πράγματα που οι επαγγελματίες οργάνωσης προτείνουν να σταματήσεις

Οι ειδικοί σε θέματα οργανώσεις εύχονται να σταματούσες να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα την οργάνωση με βάση το χρώμα.

Οι ειδικοί σε θέματα οργανώσεις εύχονται να σταματούσες να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα την οργάνωση με βάση το χρώμα.

ΗMarisa Donnelly είναι ειδική σε θέματα οργάνωσης και τρόπου ζωής και συγγραφέας με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας που μοιράζεται τις γνώσεις της σχετικά με το τι αποκαλύπτει η διακόσμηση του σπιτιού για τις προσωπικότητες. Όταν λοιπόν πρόκειται για οργάνωση, υπάρχουν άνθρωποι που το καταλαβαίνουν. Και

στη συνέχεια υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν και το εφαρμόζουν στην πράξη. Εάν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, οι πιθανότητες είναι ότι είτε έχεις χτίσει μια καριέρα γύρω από την οργάνωση, είτε έχεις τιμητικά τον τίτλο του Pro Organizer.

Όπως και να έχει, όταν πρόκειται για την τακτοποίηση δωματίων και σπιτιών, έχεις έναν μακρύ κατάλογο με τις καλύτερες πρακτικές. Και εξαιτίας αυτού, έχεις επίσης έναν μακρύ κατάλογο με τις μη ενέργειες. Προκειμένου να βοηθήσουμε όσους δεν το καταλαβαίνουν, πήραμε τις συμβουλές από τους ειδικούς για να δημιουργήσουμε αυτή τη λίστα με πράγματα που οι pro-organizers θα ήθελαν να σταματήσεις να κάνεις. Έτσι ίσως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις συνήθειες προς όφελος σου.

Διάβα όσα προτείνουν στο the issue

#ΟΡΓΑΝΩΣΗ #ΣΠΙΤΙ #LIFESTYLE
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα οκτώ πράγματα που οι επαγγελματίες οργάνωσης προτείνουν να σταματήσεις,