Η Μαντόνα αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω νοσηλείας στην εντατική

Η διάσημη τραγουδίστρια, Μαντόνα, αναβάλλει την περιοδεία της μετά την νοσηλεία της σε εντατική λόγω σοβαρής λοίμωξης.

Η διάσημη ποπ σταρ Μαντόνα ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της μετά την παραμονή της στην εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, αλλά αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, σύμφωνα με το περιβάλλον της.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο μάνατζέρ της, η παγκόσμια ποπ σταρ

ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία οδήγησε σε «πολυήμερη παραμονή στην εντατική». Σε δήλωσή του, ο Guy Oseary ανέφερε ότι η υγεία της Μαντόνα βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα.

Η Μαντόνα ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία 35 ημερών στις αρχές του έτους. Η 64χρονη, που είναι είδωλο της ποπ σκηνής, είχε ως στόχο να γιορτάσει την 40ή επέτειο του single που την έκανε να ξεχωρίσει, Holiday, ξεκινώντας την πρώτη της περιοδεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Με την ονομασία Celebration Tour, αυτή θα ήταν η επιστροφή της τραγουδίστριας σε αρένες και στάδια μετά τις πειραματικές, θεατρικές παραστάσεις της Madame X το 2019 και το 2020. Κάποιες από αυτές τις παραστάσεις ακυρώθηκαν λόγω των τραυματισμών της σταρ στο γόνατο και το ισχίο, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του BBC.

#ΜΑΝΤΟΝΑ #ΕΝΤΑΤΙΚΗ #ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ #ΑΝΑΒΟΛΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαντόνα,mantona