ΣΥΡΙΖΑ: Το ...λαθάκι με τον Αλβέρτη και ο υποψήφιος που ΔΕΝ θα είναι αθλητής

Στο Μαξίμου παρατηρούν με ενδιαφέρον την «αγωνία» όλων να βρουν τον υποψήφιο που «σκέφτεται» να κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων.

Όπως ανάφερε ο «Βηματοδότης», όλα ξεκίνησαν μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha. Ερωτώμενος εκτός μικροφώνων για τις αυτοδιοικητικές μάχες, ο Αλέξης Τσίπρας

τόνισε "Θα είναι πρόσωπο έκπληξη που δεν ξέρει να χάνει".

Η φερόμενη δήλωση του πρωθυπουργού προκάλεσε σειρά σεναρίων για το ποιος θα μπορούσε να ηγηθεί για την δημαρχεία της Αθήνας και μάλιστα για πρόσωπο που «δεν ξέρει να χάνει». Μεταξύ των ονομάτων ακούστηκε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο άλλοτε αρχηγός του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αμέσως στα δημοσιογραφικά γραφεία σήμανε συναγερμός με τον ίδιο να διαψεύδει άμεσα την είδηση.

Σύμφωνα με άνθρωπο που ήταν παρόν στην συζήτηση μετά το πέρας της συνέντευξης του πρωθυπουργού στον Alpha, ο κ. Τσίπρας δεν υπονόησε ότι θα κατεβάσει υποψήφιο από τον χώρο του αθλητισμού αλλά θα κατέβει με σκοπό την νίκη. Γι’ αυτό και η φράση «δεν ξέρει να χάνει».

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος για την δημαρχία της Αθήνας ΔΕΝ θα είναι από τον χώρο του αθλητισμού και θα ανακοινωθεί εντός του μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα