ΣΥΡΙΖΑ: «Πρωτοφανής πανικός Σαμαρά για Novartis»

«Παραληρηματικό με στοιχεία ιδεολογικού μανιφέστου» χαρακτηρίζει η Ράνια Σβίγκου το κείμενο της μήνυσης που υπέβαλε ο Α. Σαμαράς κατά του Α. Τσίπρα, του Δ. Παπαγγελόπουλου και εισαγγελικών λειτουργών για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis

«Παραληρηματικό με στοιχεία ιδεολογικού μανιφέστου» χαρακτηρίζει η Ράνια Σβίγκου το κείμενο της μήνυσης που υπέβαλε ο Α. Σαμαράς

κατά του Α. Τσίπρα, του Δ. Παπαγγελόπουλου και εισαγγελικών λειτουργών για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis, που δείχνει «πρωτοφανή πανικό».

Ουσιαστικά με τη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς έκανε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, κάτι που σπάνια συμβαίνει με πρώην πρωθυπουργούς αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τον για προσβολή της Δικαιοσύνης και «της νοημοσύνης μας από τη στιγμή που μιλούμε για ένα διεθνές σκάνδαλο, όπου έχει ξεκινήσει από τις αμερικανικές αρχές και στη συνέχεια οδηγήθηκαν οι ελληνικές αρχές στη διερεύνηση…».

Υπογράμμισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται τη δικαιοσύνη και ότι θα πρέπει το ίδιο να κάνει και η ΝΔ.

Όσον αφορά στο ζήτημα με την Τουρκία, σημείωσε ότι «από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνηση με ψυχραιμία δήλωσε την αποφασιστικότητα της και στην υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και στην υπεράσπιση της διεθνούς νομιμότητας».

Σ' αυτές τις στιγμές, είπε, «αυτό που προέχει είναι η πολιτική και οι κινήσεις που κάνεις σε διπλωματικό και πολιτικό επίπεδο και έρχεται σε δεύτερη μοίρα το επικοινωνιακό. Και θεωρώ ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης ήταν και ουσιαστικές και έδωσαν τα μηνύματα που έπρεπε στην τουρκική πλευρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα